1. Kezdőlap
  2. /
  3. Elektronikus kiadvány
  4. /
  5. A NAP FÁJA Interaktív népmese-foglalkozás

A NAP FÁJA Interaktív népmese-foglalkozás

1,500Ft
Kategória: Elektronikus kiadvány

A nap fája népmese-foglalkozást óvodásoknak és kisiskolásoknak is ajánljuk. A Madarak és fák napjára, a Föld napjára, valamint környezetismereti és természetismereti tematikákhoz is segítségül szolgál.

Két népdal kottával, továbbá találós kérdések, mondókák és tárgyalkotás színesíti a népmese-foglalkozást A nap fája c. magyar népmeséhez.

Az interaktív mese számunkra azt jelenti, hogy a gyerekek a mesehallgatás során aktívan részt vesznek a történetben. A pedagógus mesél, a gyerekek figyelmesen hallgatják, és akár néhányan szerepet is kaphatnak. Bizonyos részeknél pedig arra is figyelünk, hogy a közösség együtt tapasztalja meg a mese kiemelt eseményeit (például közös énekkel és tánccal). Igyekszünk ismert dalokat és mondókákat, verseket beépíteni, de újakat is megtanulhatunk. A nap fája című meséhez találsz majd olyan népdalt is, amit kevesen ismernek. Ezek az elemek segítik a gyermekek számára a megértést, bevésődést, tudás- és szókincsbővítést. A középpontba pedig a különböző érzékszervekkel való tapasztalás és az élmény kerül.

 

Kapcsolódó termékek

Menü